A vevő ára

Mennyit ér Önnek egy vevő?

A Google Adwords segítségével Ön ezt pontosan meg tudja határozni.


Nem akarjuk Önt hangzatos reklám szövegekkel elkápráztatni, próbálja ki most 10000 Ft befektetéssel az Adwords reklámkampányt, és egy hónap próbaidő után el fogja tudni dönteni, hogy ez jó-e Önnek vagy sem.

Jelenlegi akciónkban minden új ügyfél kap egy 15000Ft értékű Google Adwords kupont az új fiókjához, tehát Önnek csak 10000Ft-ba kerül, hogy egy szakértő végezze el Ön helyett a hirdetéseinek a beállításait.

Az Adwords konverzió követéssel és egy kis odafigyeléssel egy hónap alatt pontosan meg fogjuk tudni mondani Önnek, hogy hány látogatóra volt szüksége egy eladáshoz. Amennyiben, mondjuk 10 látogatóra volt szüksége egy termék eladásához, és egy látogató átlagosan 30Ft-ba került akkor egy termék eladásához Önnek 300 Ft költsége volt.Amennyiben ennek a terméknek az előállítási vagy beszerzési költsége 10000 Ft volt akkor a 300 Ft reklám költség, még plusz 3%-t jelent.

A napokban kaptam egy nagyon kedvező ajánlatot egy televíziós reklámra, 10db 5 másodperces megjelenést kínáltak „fő műsoridőben” (reggel nyolckor), nyolcvan ezer forintért. Ne minősítsünk, inkább számoljunk: tegyük fel, hogy a termékemet országosan értékesítem, tegyük fel, hogy a célcsoportom 20 és 40 év közötti kismamák, tehát mindenki otthon van ebben az időben, tehát a potenciális vásárlók száma kb. 200000. Ezek közül kb. 20% látja egyszer a reklámot és kevesebb, mint 10% kétszer vagy annál többször, ezek közül kb. 1 százalék fog bennünket felhívni, és körülbelül a fele lesz vevő. Ami azt jelenti, hogy jó esetben 100 fő lett vevő. Ez azt jelenti, hogy egy vevő nekünk 800Ft-ba került.

Ezzel szemben az internetes reklám mindig a vevő előtt lesz, akkor helyezzük a vevő szeme elé a termékünket, amikor Ö épp ezt keresi, ez az, amikor épp a célközönséget támadjuk ott és akkor, amikor kell.