Keresőoptimalizálás referenciák

Nagy örömünkre szolgál hogy már második évben is támogatni tudtuk az Országos Vérellátó Szolgálat munkáját és a két év alatt már majdnem 2000 véradót sikerült eljuttatni a véradásra, a véradók nagy része fiatal és első véradó, ami nagyon fontos a folyamatosan csökkenő véradók száma miatt. Az OVSZ köszönő levele

A keresőoptimalizálás egy bizalomra épülő szakma, mivel az esetek nagy többségében a megrendelő csak több hónap után fogja látni azokat az eredményeket amiért a keresőoptimalizáló cég dolgozik. A legjobb módszer arra, hogy a megrendelőnek el nyerjük a bizalmát az az eddigi munkáink bemutatása. Ezen az oldalon csak azokat a weboldalakat mutatjuk be amik már elértek valamilyen eredményt a keresőoptimalizálással.

 

 

Egy újabb keresőoptimalizálási projektünk érte el a megfelelő helyét a Google találati listáján.
A szövegírás.net oldal most már stabilan áll az első helyen a “szövegírás” szóra.

Szövegírás

Szövegírás.net a google találati listáján

 

 

Az X-Faktor oldal teljesen saját projekt. Egy WordPress sablonra épül amit 2010 márciusában kezdtünk feltölteni tartalommal, az oldalnak a linképítését és a cikkeit is a saját kollégáink készítik közös erővel, a projekt felelős Cseke Tímea.
Az “x faktor” szóra a harmadik hely volt a legjobb eredményünk eddig, két keresőoptimalizálással foglakozó szakember mögött, ami teljesen reális, de a lényeg a hozzánk érkező látogatók száma és az a kulcsszó mennyiség amiből hozzánk találnak. Az eddigi legmagasabb látogató szám egy napra 15781 és eddig összesen több mint 36000 különböző kulcsszóra találták meg az oldalt.

X Faktor videók

X Faktor a google találati listáján

 

 

A Miss World Hungary oldalt már készen vettük át és így lett tovább fejlesztve, a keresőoptimalizálás segítségével a témával kapcsolatos kulcsszavakra átlagosan a második és negyedik hely között mozog sok esetben lekörözve a hivatalos oldalakat.

Miss World Hungary

Szépségkirálynő

 

 

Egy teljesen más fajta keresőoptimalizálási munka a tanácsadás, amikor egy jól megépített weboldalnak nincs másra szüksége csak pár kisebb változtatásra. Ebben az esetben is erről volt szó, a feng shui szó volt a cél amit minimális változtatásokkal három hónap alatt be lehetett hozni a második helyre.

Feng Shui

Feng Shui

 

 

Szintén keresőoptimalizálási tanácsadás, de ez már személyes konzultáció keretében. Kedves ügyfelünk egyedül készíti oldalait, csak a személyes kapcsolatban hisz, és mi erre is nyitottak voltunk. Általában egy órában összesűrítette a kérdéseit, ezekre válaszokat adtunk, illetve pontról pontra átnéztük az oldalait. Mára már több a lovaglással kapcsolatos kulcsszóra is kiemelkedő pozíciókban szerepel. Nagyon jól látszik a Google képen, hogyan lehet összekötni a Google Helyek alkalmazását a keresőoptimalizálással. Ebben az esetben az első(természetes) hely és az ötödik hely is a mienk, ezt még meg lehetne erősíteni egy Google AdWords hirdetéssel is és akkor az első hat helyből három lenne a mienk, de ebben az esetben ennek itt nincs már értelme.

Lovaglás

Lovaglás - keresőoptimalizálás után

 

 

A következő, egy elég nagy projektnek számító kubai nyaralással kapcsolatos weboldal román nyelvre való fordítása és adaptálása a: Cuba Fiesta román verziója. Jelenleg az oldal minden Kubával kapcsolatos, az oldalon szereplő kulcsszóra az első helyeken szerepel a román Google oldalain.

Cuba Fiesta

Vacanta in Cuba

Az oldalon a linképítés a román szövegírás és az értékesítés megszervezése is a mi feladatunk volt. 

 

A hivatalos kezdet a keresőoptimalizálási munkáimban a www.seowebtools.ro oldallal kezdődött. Az oldal nyelve: román. Az oldal jelenlegi legjobb kulcsszavai: “curs gratuit seo” 1. hely, “curs gratuit” 3. hely, “optimizarea pentru motoare de cautare” 3. hely, “seo tools” 1. hely, “unelte seo” 4.hely.

SEO Web Tools

SEO Web Tools
Az oldalon a linképítés és a román szövegírás is a mi feladatunk volt.

 

 

Vissza a keresőoptimalizálás oldalra.