Linképítés referenciák

Nagy örömünkre szolgál hogy már második évben is támogatni tudtuk az Országos Vérellátó Szolgálat munkáját és a két év alatt már majdnem 2000 véradót sikerült eljuttatni a véradásra, a véradók nagy része fiatal és első véradó, ami nagyon fontos a folyamatosan csökkenő véradók száma miatt. Az OVSZ köszönő levele

A linképítési referenciáknál inkább a saját katalógusainkat szoktam említeni, mivel itt jól látszik az általunk beküldött oldalak leírása és linkelése, a katalógusainkba csak egyedi leírással ellátott linkeket küldünk be és fogadunk el másoktól is. Jelenleg 15 saját katalógussal rendelkezünk és ez a szám folyamatosan bővül.

Link csoport

Yatoo Links
További katalógusaink:
yatoo linkkatalógus , yatoo linképítes, yatoo katalógus, reklám linkek , egyedi linkek ,
linkek most , linkek neked , optimalizalt linkek , profi katalógus , profi linképítesAz általunk végzett keresőoptimalizálási munkáknál mindig szoktunk linképítési munkákat végezni, de egyre több megkeresést kapunk olyan weboldal tulajdonosoktól akik csak linképítést kérnek. Természetesen ezeket a linképítési munkákat is elvállaljuk.

A legjobb referencia számunkra az a linképítő ranglista amit az Artidas portálon lehet megtalálni, ahol a legtöbb szavazatot a mi cégünk kapta “yatoo” név alatt.