Magunkról

Csapatunk összetétele nagyon változatos, mind tapasztalataink mind elhelyezkedésünk szempontjából.

Elérhetőség szempontjából Budapest a központ, a cég székhelye Nagyvárad ahol egy másik kollégánk is dolgozik, de van kollégánk Szatmárnémetibe és Zalaegerszegen is. Többen is rendelkezünk az interneten eltöltött több éves múlttal, de az új kollégák is teljesen önállóan és csapatban is jól tudnak dolgozni.

Szakterületeink: weboldal készítés, arculat és logó tervezés, keresőoptimalizálás, ezen belül linképítés, szövegírás, a keresőmarketing fizetett ágában a Google AdWords kampányok készítésével és menedzselésével foglalkozunk, vevőinknek tárhelyet biztosítunk és az ehhez kapcsolatos webmesteri feladatokat is ellátjuk, Romániában mi értékesítjük Kungl István “Keresőoptimalizálás lépésről lépésre” című itthon is nagy sikert aratott könyvét.

Legfőbb előnyünk a rugalmasság és a gyorsaság, szinte azonnal tudunk reagálni és szinte bármilyen internettel kapcsolatos feladatot készen állunk megoldani.

Akkor vagyunk elégedettek, amikor az ügyfeleink is elégedettek, portfóliónknak köszönhetően hosszú távú kapcsolatra törekszünk ügyfeleinkkel, és nyitottak vagyunk sikerdíjért vagy átalánydíjas szerződésekben is dolgozni.

Kérjen tőlünk egy ingyenes tanácsadást az Ön internetes üzleti elképzeléseivel kapcsolatban.