Linképítés a Pingvin után

Pingvin biztos linképítés

 

Mivel egyre többen panaszkodnak a linképítésből származó büntetésekre, kidolgoztunk egy egyedi linképítési módszert, ennek részeként feltérképezzük az Ön eddigi linkjeit, készítünk egy helyezés vizsgálatot és meg is tervezzük minden hónapra a linképítéseket! Ezen kívül ha úgy látjuk, hogy nem érdemes folytatni a munkát az adott oldalon, akkor a linkeket akár egy másik oldal indításához is fel tudja használni.

Az elemző csomagnak az ára 10000Ft, most ezt Ön ajándékba kapja, amennyiben megrendel nálunk 40db prémium linket és ezt ki is fizeti.

A prémium linkek DA10-19-es oldalakra kerülnek ki 1000 karakter hosszú cikkekben.

A 10000Ft értékű ajándék elemzést 40db prémium link rendelése esetén kapja meg, a csomag ára 79000Ft.

A Pingvinnel kapcsolatos kérdéseikre és az eddigi tapasztalataink megosztására vagy személyes vagy telefonos megbeszélés keretében tudunk lehetőséget biztosítani.

A megrendelést a kapcsolati űrlap segítségével, vagy közvetlenül az info(kukac)online-reklam.net címre lehet küldeni.

 

 

A linképítés mára már nélkülözhetetlen lett!

Az elmúlt években olyan nagymértékben megnövekedett az internetes látogatói forgalom, hogy sokszor erős küzdelem árán vagyunk képesek egy-egy weboldalt látogatottá tenni.

Ebből kifolyólag, szinte nem létezik olyan ember, aki ne hallott volna a keresőoptimalizálásról, és szinte mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy minél több link mutat egy weboldalra, az annál értékesebbé válik.

Ez egy egyszerű és logikus tényező, ám ha csupán ennyiből állna a keresőoptimalizálás, illetve a linképítés, akkor ezt mindenki képes lenne önmagának elkészíteni és nem lenne szükség szakemberekre ezen a területen.

Nyilvánvaló, hogy ez az információ csupán arra szolgál, hogy tisztában legyünk a linképítés fontosságával, ám megfelelő szaktudás nélkül nem ajánlott belekezdeni ebbe a tevékenységbe, hiszen elképzelhető, hogy rosszabb eredményt érünk el vele, mintha semmit se tennénk.

Ez a legutóbbi Google algoritmus, a Pingvin után fokozottan érvényes!
A linképítésnek megvannak a maga szabályai, és még azok ismeretében is megfelelő tapasztalattal kell rendelkezni, hogy az a lehető legoptimálisabb módon legyen végrehajtva. Tisztában kell lenni a keresők szabályaival, valamint folyamatos képzésre van szükség, hiszen a keresőrobotok is folyamatosan változnak, ebből adódóan bátran kijelenthetjük, hogy egy weboldal soha nincs teljesen készen.

A linképítésnél figyelembe kell venni, hogy mennyire erős az a bizonyos weboldal, ahonnan link mutat a saját oldalunkra, hiszen az minél értékesebb, annál inkább erősíti saját oldalunkat.

A linképítést nem szabad túlzásba vinni, hiszen rövid időintervallumon belül nagy mennyiségű új link spam-nek minősül, és a keresők ezt keményen büntethetik.

A keresők enyhébb büntetései közé tartozik, hogy sokkal rosszabb pozícióba sorolják be a kérdéses weboldalt, súlyosabb büntetés esetén akár még az indexből is kiszedheti.

A linképítést érdemes olyan linktárakkal kezdeni, melyek tematika szerint megfelelőnek bizonyulnak arra, hogy saját weboldalunk linkjét megjelentessék, vigyázzunk azonban a linktárakkal is, mert a lap.hu típusú linktárakat ma már link farmnak minősíti a kereső, és csak felesleges időpocséklás velük foglalkozni(a lap.hu nem link farm). Ezeknek a linktáraknak a száma véges, ilyenkor jöhetnek a link katalógusok amelyek több kategóriába is használhatók. Az újabb katalógusok már egyedi leírást kérnek a linképítéshez, ez azért fontos, mert a Google az egyedi tartalmat szereti. Amikor már ezek a lehetőségek is kifogytak akkor érdemes linkcserékhez folyamodni.

Linkcsere szempontjából nem javasolt kifejezetten linkcserével foglalkozó weboldalakkal cserélgetni, hiszen sokkal értékesebbé válik a link, ha a másik weboldal valamilyen mértékben kapcsolódik saját területünkhöz.

Ezen kívül egy újabb linképítési lehetőségként a blogok és fórumok, amik jól kiválasztva, szintén értékes felületet jelenthetnek ahhoz, hogy onnan link mutasson saját weboldalunkra.

Figyeljünk oda azért az ilyen linképítésre, mert nagyon sok blogból és fórumból olyan linkeket kapunk amiket a robotok nem követnek és így a linképítésre szánt drága időnket feleslegesen pazaroltuk.

Számadatokkal ebben az írásban nem foglalkozunk, ennek két oka van. Egyrészt, pontos számadatokat senki nem adhat garantáltan arra vonatkozólag, hogy hány link után jár büntetés, vagy hány link kell ahhoz, hogy egy weboldal jó pozíciót érjen el. Ez a tényező sok mindentől függ.

A másik oka, amiért nincsenek mennyiségi meghatározások, az a fentebb említett változékonyság, mely a keresőrobotot jellemzi.

Ezek meghatározása szakembert igényel, olyan szakembert, aki bőséges tapasztalattal rendelkezik a linképítés területén, és éppen ez az elsődleges oka, amiért sokkal gazdaságosabb szakértőre bízni a ezt a munkát is, hiszen ez az egyik kulcstényezője egy weboldal sikerességének.

A linképítés ma már két teljesen külön álló ágra lehet osztani, a régi hagyományos katalógusok nem foglalkoztak a link szövegével, ezért régen nagyon gyakori volt hogy ugyan az a cím és leírás szerepelt több száz katalógusba, ezek a katalógusok ma is működnek és jó egészségnek örvendenek de a linképítés jövője már azokban a katalógusokban van ahol a tulajdonosok csak egyedi leírással fogadják el a beküldött linkeket. Mi is ilyen katalógusokat üzemeltetünk.

Cégünk saját link katalógusokkal is rendelkezik, de ezen felül, naponta frissítjük azoknak a katalógusoknak a listáját, amik Magyarországon, Romániában, Szlovákiába, Csehországban, Horvátországban és angol nyelvterületen megjelennek illetve eltűnnek, az itthoni katalógusok száma kb. 600, ha ennél kevesebb helyen van jelen a weboldala akkor érdemes ránk bízni a linképítést.

Az elsődleges linképítési területünk a magyar és román nyelvű katalógusokba van, de vállalunk linképítést szlovák, cseh, horvát, angol és francia nyelven is.

Weboldal készítő vagy keresőoptimalizálással foglakozó cégeknek mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani.

Amennyiben egyéb kérdései vannak a linképítéssel kapcsolatban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ajándék AdWords kupon

 

 

 

 

Fel