Weboldal készítés

A legtöbb vállalat azért teszi le a voksát a WordPress weboldal készítés mellett, mert ez egy könnyen átlátható, érthető, továbbfejleszthető, biztonságos, SEO-barát és óriási támogatottsággal rendelkező weboldalkészítő platform.

Wordpress weboldal készítés

3 dolog, amit érdemes figyelembe venni WordPress weboldal készítés során

  1. Tükröznie kell azt, amit képvisel

Ez alatt azt értjük, hogy például egy vállalati WordPress weboldal esetében a weblapnak professzionális formában kell bemutatnia a vállalatot, a szolgáltatásokat és/vagy termékeket, promóciókat vagy magát a márkát.

  1. Felhasználóbarátnak kell lennie

Ez azt jelenti, hogy a látogatók számára egy olyan weboldalt kell készíteni, amelyet egyből átlátnak, esztétikusnak, szépnek tartanak, illetve elég gyors az oldal betöltése.

Ez azért fontos, mert az első néhány másodpercben derül ki az, hogy egy látogatónak elnyeri-e a tetszését az oldal kinézete és funkcionalitása, vagy inkább visszamegy a Google-be, hogy tovább böngésszen a lehetőségek közül.

  1. SEO-barátnak kell lennie

Egy WordPress weboldal akkor lesz keresőbarát, ha az oldal megfelel a Google által előírt tartalmi, technikai és keresőbarát elvárásoknak. Ilyenek többek között a weboldal gyorsasága, a keresőbarát URL struktúra, a felhasználóbarát tartalmi kialakítás (szövegek, képek, videók), illetve az is fontos, hogy a webhely tökéletesen jelenjen meg a különféle méretű mobil, tablet, laptop és PC képernyőkön is.

Ezekből is jól látszik, hogy egy tökéletes WordPress weboldal készítés csak akkor lehet sikeres, ha a fent szereplő három fontos pontot mind tartalmazza a fejlesztési folyamat.

Mindenkinek jó egy WordPress weboldal?

Nem. Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy a WordPress annyira jó, hogy mindenkinek csak ezt tudjuk ajánlani.

Kinek ajánljuk a WordPress weboldal készítést?

A kedvező ár-érték arány, a könnyen megvalósítható egyedi dizájn, struktúra és tartalom kialakítás, illetve a magasszintű SEO-barát megoldások miatt a WordPress weboldal készítést elsősorban a magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak, illetve a KKV-szektor szereplőinek javasoljuk.

Ezekben az esetekben ugyanis fontos az, hogy egy adott pénzügyi keretbe – és időbe – beleférjen a WordPress weboldal fejlesztésének minden fázisa, legyen az a tartalom kialakítása, a sajátos dizájn megalkotása, az egyedi funkciók kiaknázása vagy a SEO-barát kialakítás maximalizálása.

Kinek NEM ajánljuk a WordPress weboldal készítést?

A multiknak és olyan magánszemélyeknek, mint például világhírű fotósoknak, modelleknek vagy művészeknek.

Miért?

Mert nekik hatalmas méretű konkurenciával kell megküzdeniük az online piacon, ami egyben azt is jelenti, hogy nekik gyakran akkora a költségvetésük egy darab weboldal megalkotására, mint itthon több középvállalkozás éves árbevétele.

Hogy néz ki a WordPress weboldal készítés?

Több rétegből tevődik össze egy vállalati WordPress weboldal elkészítése. Röviden leírjuk a legfontosabb feladatköröket, amelyek mind esszenciálisak ahhoz, hogy a végeredmény egy professzionális és sikerekben gazdag gyönyörű szép, modern website legyen.

  • Tervezés – dizájn – struktúra
  • Funkciók kialakítása – fejlesztés
  • SEO-barát kialakítás
  • Teljesen egyedi igényeknek megfelelő átformálás
  • Tartalom megírása + képek, infográfok, videók elkészítése
  • Analitikai eszközök bekötése – monitoring – tesztelés – élesítés

Ez egy nagyon leegyszerűsített összefoglalás arról, hogy hogy néz ki egy WordPress weboldal készítés, viszont általánosságban lefedi a valóságot.

Viszont fontos az, hogy semelyik szegmens se maradjon ki a fejlesztésből, hiszen csak az összes pont figyelembevételével lehet sikeres egy WordPress weboldal fejlesztés.

Honnan tudod, hogy jó WordPress weboldal fejlesztőt találtál?

Nemcsak az esztétikumra figyel

Sok ügyfelet lehet úgy behúzni a csőbe, hogy mutatunk neki egy szép weboldalt, ő pedig nagy naivan rábólint, hogy igen, ezt szeretném.

Ezzel szemben egy igazi WordPress weboldal készítő nemcsak az esztétikai megoldásokra figyel, hanem igyekszik a lehető legtöbb információt átadni az ügyfélnek a weboldalon kialakítható funkciókról, a felhasználóbarát kialakításról, illetve a SEO-barát technikai és tartalmi megoldásokról is.

Nem okosba’ dolgozik

Sok WordPress “guru” hajlamos a saját maga által összetákolt kódokból tetszetősnek tűnő, de valójában semmire sem használható – inkább potenciális biztonsági veszélyforrásnak titulálható – pluginokat vagy különféle modulokat beépíteni a fejlesztés során a weboldalba.

Egy profi ezzel szemben igyekszik csak olyan bővítményeket használni, amelyek már évek óta bizonyítottan biztonságosak, hiszen profi fejlesztők foglalkoznak a folyamatos update-ekkel és további fejlesztésekkel.

Kérdez, magyaráz, javasol

Egy profi fejlesztő nem magának fejleszt, hanem az ügyfélnek. Emiatt megkérdezi, hogy mi a cég, mik a termékek / szolgáltatások, ki a közönség, milyen közösségi média oldalakon van jelen a vállalat, milyen funkciókat szeretne, stb.

Miután választ kap, elmagyarázza, hogy ezek közül mit és hogyan lehet megvalósítani, majd további lehetőségeket ajánl fel, hogy a végeredmény még jobb legyen, mint amit az ügyfél elképzelt.

Őszinte

Ha látja, hogy egy weboldalt nem érdemes fejleszteni, hanem inkább a kukában a helye, akkor nem kezd bele egy amúgy is bukásra ítélt projektbe csak a pénz kedvéért.

Helyette nyíltan és őszintén közli az ügyféllel, hogy jobban járna, ha teljesen tiszta lappal indulna neki egy fejlesztésnek, hiszen így maximálisan el lehet érni azokat a 2022-es technikai, dizájn és felhasználóbarát kialakításnak megfelelő elvárásoknak, amelyekkel egy modern weboldalt lehet elkészíteni.

Úgy érzem jó helyen járok, ajánlatot kérek WordPress weboldal készítésre!

A weboldal készítés összes momentuma erőteljesen összekapcsolódik a keresőoptimalizálással, ebből adódóan csak akkor lesz sikeres és komplett a weboldal, ha ezt hozzáértő szakértő csapat végzi, elejétől a végéig.

Ellenkező esetben annyi javításra és változtatásra lehet szükség, mely sokszor több energiát igényel, mint egy új weboldal elkészítése.

Várjuk megkeresésed!