Magyar-román fordítás

Románia Uniós csatlakozása roppant változásokat okozott a kereskedelmi életben, többek között jelentősen megnövekedett a román piac iránti érdeklődés.


A legkülönfélébb termékek és szolgáltatások 20 millió főnél is magasabb felvevő piacáról beszélhetünk.
Ezen lehetőség kiaknázását segítjük elő román-magyar és magyar-román szakfordítói szolgáltatásunkkal.
A minőségi magyar-román fordítás az Ön szakmai sikerének nélkülözhetetlen feltétele.
Ebben áll az önök rendelkezésére egy magyar anyanyelvű, román nyelvterületen élő és dolgozó szakfordító, közel tíz éves szakmai tapasztalatával.
Napjainkban egyre fontosabb a széles körű jelenlét a nemzetközi piacon. Ezért, ha vállalkozását Románia irányában szeretné bővíteni, kérem, vegye igénybe bizalommal fordítói szolgáltatásainkat.

Segítségére leszünk honlapjának minőségi román nyelvre történő fordításában, valamint a vállalkozás, cégalapítás egyéb hivatalos dokumentációk fordításában.

Vállaljuk továbbá egyéb jogi, gazdasági és műszaki anyagok román, illetve magyar nyelvű fordítását:
– szerződések,
– jegyzőkönyvek,
– számlák és kimutatások,
– szakirányú pályázatok szövegei,
– termékismertetők,
– üzleti levelezés,
– bírósági határozatok,
– jogszabályok,
– magánokiratok, bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, önéletrajzok, stb.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy az általunk nyújtott román, illetve magyar nyelvű fordítási szolgáltatásainkat veszi igénybe, az alábbi előnyöket tudjuk önnek biztosítani:

– gyorsaság, rugalmasság, a határidő pontos betartása,
– szükség esetén közvetlen kapcsolat a fordító és az ügyfél között – a fordítóirodák díjának kiküszöbölése mellett így biztosított az egyéni igények maximális figyelembevétele,
– teljes körű titoktartás,
– mindenkori korrekt árkalkuláció, magas szintű szakmai tudás, román és magyar nyelvek anyanyelvi szintű ismerete.

Amennyiben most 50000 leütésnél több magyar-román vagy román-magyar fordítást rendelnek tőlünk, úgy most egy 25000Ft értékű AdWords kampányt kapnak ajándékba, melyből 15000Ft lehirdethető.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és Önnek vagy vállalatának román, illetve magyar nyelvű fordítási szolgáltatásainkra van szüksége, az alábbi módon kérhet árajánlatot:

az Ajándék AdWords kupon oldalon a mini csomag megrendelésével, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menü alatt található elérhetőségeink egyikén.