Elérhetővé vált a több fiókkal való bejelentkezés a Google-ba

A Google fiókok közötti gyors váltás eddig nem volt elérhető a Google-ban, és ez sok felhasználó számára igen sok kellemetlenséget okozott.

A Google felhasználók nagy részének több fiókja van annak érdekében, hogy a levelezésüket, milyenségük szerint külön tudják választani. Amikor valaki egyszerre több fiókra várt fontos levelet, eléggé idegesítő volt a folytonos bejelentkezési procedúra, ám ez mostantól megszűnik.

A Google végre élesítette azt a fejlesztést, mely által több Google fiókba lehet egyszerre bejelentkezni. Ez egy alkalmazás, melyet külön be kell kapcsolni.

Ezáltal lehetővé vált a fiókok közötti gyors váltás, mely nagymértékben megkönnyítette több Google fiók egy időben való figyelését. Szerencsére, ez most már sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint eddig.

Az alapértelmezett Google fiókot is nagyon egyszerű meghatározni, hiszen annyit kell csak tennünk, hogy abba a fiókba jelentkezünk be először, melyet alapértelmezetté szeretnénk tenni.

Némely alkalmazással kapcsolatban még nem teljesen működőképes ez a fejlesztés, de hamarosan azokra a fejlesztésekre is sor kerül.

Jelenleg három Google fiók használható egy időben, mely a legtöbb felhasználó igényét kielégíti, az ennél több Google fiók folyamatos és állandó használata igen ritka, ezért ez lett a meghatározott limit.

Amikor több fiókkal egyszerre vagyunk bejelentkezve, akkor a Gmail-t és a naptárat nem tudjuk offline módban használni, valamint amikor a Google alkalmazásból kijelentkezünk, azzal automatikusan az összes fiókból megtörténik a kijelentkezés.