Kategória: Friss hírek

Használd ki fordítási szolgáltatásunkat!

Az internet segítségével már Te is könnyedén tudod értékesíteni céged termékeit a környező vagy akár a tengerentúli országokban is, hiszen nemcsak az online hirdetési felületeket tudod kihasználni termékeid vagy szolgáltatásaid promotálására, hanem a kedvező szállítási feltételeknek köszönhetően a távolság már rég nem akadály.

Viszont fejtörést okozhat az, ha a weboldaladat, blogodat vagy webáruházadat át kell ültetned egy számodra teljesen ismeretlen nyelvre. Ez egyrészt azért lehet probléma, mert ha nem sikerül tökéletesre a fordítás, akkor nem jönnek majd a vásárlók – esetleg kinevetik a félresikerült fordításokat -, illetve a külföldi konkurencia pedig könnyedén le fog győzni, ha nem felel meg 100%-ban a helyi szóhasználatnak a webes felületed szövegezése.

Fontos emiatt, hogy olyan fordítói szolgáltatást vegyél igénybe, ahol a fordítók nemcsak a szavak és kifejezések professzionális fordítását tudják vállalni, hanem azt is, hogy a lefordított szövegek keresőoptimalizálás szempontból is hasznos kulcsszavak vagy kulcskifejezések legyenek. (tovább…)

Fel

A webáruház marketing megjelenése az online piacon

Az elmúlt 5-10 évben egyre több IT cég szakosodott webáruház-üzemeltetésre az itthoni és a nemzetközi piacon is, mely azt eredményezte, hogy ugrásszerűen megszaporodott az online bizniszek száma.

Ez pedig történelmi szintre emelte a versenytársak számát a különféle vállalati szektorokban. Szerencsére kialakult a webáruház marketing is, mely nagymértékben hozzájárult a mostanra nagyvállalatokká nőtt cégek sikeres felfejlődéséhez.Webáruház marketing

A webáruház marketing már évek óta az egyik legfontosabb része az online marketingnek – mely az összes internetes megjelenési típussal foglalkozik, hogy egy adott üzenetet (termék, szolgáltatás, közérdekű felhívás, stb.) eljuttasson a megfelelő közönséghez. (tovább…)

Fel