Vodafone 845 Android válasza a T-Mobile Pulse-ra

Mint ahogy az várható volt, a Vodafone is előrukkolt saját androidos telefonjával, a Vodafone 845 készülékkel.

A készülék gyártója, a más termékek tekintetében már ismert Huawei cég, mely Kína egyik legnagyobb vállalata.

Amikor a T-Mobile Pulse és Pulse Mini megjelent, nem is olyan régen, melyet szintén a Huawei cég gyártott, már akkor lehetett tudni, hogy ugyanez a cég gyártja majd a Vodafone androidos telefonjait. Azt végül nem sikerült kideríteni, hogy a Vodafone miért várt ennyit a készülék piacra kerülésével, hiszen ebből adódóan rengeteg ügyfelet veszített.

A készülék külsőre illeszkedik ahhoz a stílushoz, melyet már eddig megszokhattunk az olcsóbb készülékektől. Első ránézésre semmi különlegeset nem takar, kivéve a mini touchpad, mely szinte alig észrevehető.

A készüléken futó rendszer Android, mely csupán annyi fejlesztést kapott, hogy magyar nyelven olvasható legyen a menü és az alkalmazások.

Az Androidnak köszönhetően elérhető a Facebook, a Twitter és a YouTube, ezen kívül a készülék rádióhallgatásra is alkalmas.

Az alkalmazásokat ki lehet bővíteni az Android Market-en található alkalmazásokkal, csak ügyelni kell a kijelző felbontásra, főként, ha játékokat tölt le valaki.

A Vodafone 845 egy középkategóriás androidos telefon, melynek ára illeszkedik teljesítményéhez, és így a gyengébb gazdasági háttérrel rendelkező felhasználók számára is lehetővé válik, hogy androidos telefont használjanak. A Vodafone 845 már kapható nálunk is.

MInden jog fenntartva © Online reklám