Használd ki fordítási szolgáltatásunkat!

Az internet segítségével már Te is könnyedén tudod értékesíteni céged termékeit a környező vagy akár a tengerentúli országokban is, hiszen nemcsak az online hirdetési felületeket tudod kihasználni termékeid vagy szolgáltatásaid promotálására, hanem a kedvező szállítási feltételeknek köszönhetően a távolság már rég nem akadály.

Viszont fejtörést okozhat az, ha a weboldaladat, blogodat vagy webáruházadat át kell ültetned egy számodra teljesen ismeretlen nyelvre. Ez egyrészt azért lehet probléma, mert ha nem sikerül tökéletesre a fordítás, akkor nem jönnek majd a vásárlók – esetleg kinevetik a félresikerült fordításokat -, illetve a külföldi konkurencia pedig könnyedén le fog győzni, ha nem felel meg 100%-ban a helyi szóhasználatnak a webes felületed szövegezése.

Fontos emiatt, hogy olyan fordítói szolgáltatást vegyél igénybe, ahol a fordítók nemcsak a szavak és kifejezések professzionális fordítását tudják vállalni, hanem azt is, hogy a lefordított szövegek keresőoptimalizálás szempontból is hasznos kulcsszavak vagy kulcskifejezések legyenek.

Mit jelent ez?

Azt, hogy ha minket bízol meg céged webes felületeinek a lefordításával, akkor mi nemcsak arra adunk garanciát, hogy a lefordított szövegek teljesen autentikusak az adott külföldi közösség számára, hanem arra is, hogy a használt szókapcsolatok és kifejezések azokból a kulcsszavakból állnak, amelyek fontosak ahhoz, hogy a külföldi vásárlóid könnyedén megtalálják vállalkozásodat a keresőkben.

A globális piac telítettsége miatt egyre nagyobb a verseny az online működő vállalkozások között, így semmiképp sem érdemes amatőrökre bíznod céges webáruházad, weboldalad vagy blogod lefordítását, hiszen az interneten csak az lehet sikeres, aki a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtja vásárlói számára.

Mivel a Google ezt a szempontot tartja a legfontosabbnak, így amennyiben megfelelő technikai alapokon nyugszik az online vállalkozásod, akkor a tartalomnak olyan frappáns, egyedi és könnyen emészthető formában kell megjelennie, amely nemcsak vásárlásra ösztönzi a látogatókat, de egyaránt nyújt pozitív felhasználói élményt, hogy visszatérő vásárlókkal tudj később büszkélkedni.

Mi ebben tudunk segíteni Neked, hiszen a megszokott angol és német nyelveken kívül román, szerb, horvát, szlovák és kínai nyelvre is rövid határidőn belül le tudjuk fordítani a kívánt szöveges anyagok tartalmát.

Természetesen számíthatsz ránk a promóciós szövegek fordításában is, hiszen a folyamatos hirdetési kampányok naprakészen tartása nemcsak a magyar, hanem a külföldi piacon is fontos, hogy sok új felhasználó ismerje meg a vállalkozásodat.

A webes felületek tartalmai nemcsak termék vagy szolgáltatás neveket takarnak, hanem az összes menüpont tartalmát is, legyen az a Rólunk, Kapcsolattartás vagy Jogi nyilatkozatok menüpont. Ezek a részek is egyaránt fontosak, hiszen a törvények és szabályzatok betartása nagyon fontos ahhoz, hogy hitelesen tudd képviselni magad a nemzetközi piacon.

Bátran lépj velünk kapcsolatba, s kérj árajánlatot tőlünk fordítási szolgáltatásra még ma!