Közkívánatra: grafikus aláírás a Gmail fiókhoz

A Gmail felhasználók már régóta bombázzák a Google-t kéréseikkel, hogy lehetőségük legyen levelezésükben formázható aláírást használni. Ezt a kérést a Google most teljesítette végre.

A Google hivatalosan is bejelentette, hogy mostantól lehetőség van a levelezésben grafikus aláírások létrehozására. Az aláírások nem csupán szín vagy forma szerint formázhatók, hanem képek, logók is csatolhatók hozzá, mely igen látványossá teszi ezt a funkciót.

Egy-egy grafikus aláírás nincs lekorlátozva egy Gmail fiókra, hanem akár minden e-mail címhez (címzett szerint), különböző aláírás társítható, akár bármikor kikapcsolható a funkció.

Ez a sokrétűség lehetővé teszi azt, hogy külön grafikus aláírást készítsünk céges vagy magán levelezésünkhöz, ezzel kapcsolatban most már a lehetőségek tárháza végtelen, csupán megfelelően be kell állítanunk azt a Gmail fiókban.

A grafikus aláírás beállítása roppant egyszerű. Amennyiben megnyitjuk Gmail fiókon belül a beállítások menüt, az aláírásnál láthatóvá válnak a formázási lehetőségek, továbbá képek és linkek beszúrására is lehetőség nyílik.