Retro Véradás 2012

Szeptember 8-án a Városmajorban ismét Retro Véradás. Immár negyedik alkalommal rendezik meg a jeles napot az Országos Vérellátó Szolgálat szervezésében,

valamint a https://online-reklam.net oldal internetes médiatámogatásával.
Az országos vérkészletek szinten tartásához idén is szükség van a segítségre, mindazon 18-65 év közötti egészséges lakosok önkéntes véradásával, akik így szeretnének segíteni beteg embertársaikon.

Az önzetlen segítségért a jutalom idén sem marad el. Feledhetetlen buli-hangulat, sör, virsli, sósperec és bukta lesz mindazon jelentkezők jutalma, akik önként nyújtják karukat a véradáshoz.
Tavaly példaértékű, közel ezer jelentkezőt regisztráltak a Retro Véradás nap keretében, ezzel a rendezvény történetében a legsikeresebbé téve azt.

A 905 jelentkezőből, 715-en adhattak vért, ebből 334-en első véradók voltak, a sikert pedig az koronázta meg, hogy a jelentkezők 62 százaléka 30 év alatti volt.
Az Országos Vérellátó Szolgálat idei Retro Véradás napjának nem titkolt vágya ezt a vonalat erősíteni, felismertetni a fiatalokban, hogy bizony ők lesznek a jövő generációjának véradói. S, ez komoly, felelősségteljes feladat.

A Retro Véradás kampány részleteiről bővebben itt tájékozódhat: https://www.facebook.com/orszagosverellatoszolgalat